1

Millstone Oloroso Sherry

Het vriendelijke karakter van deze whisky wordt voor een groot gedeelte bepaald doordat deze rijpt in first and second fill Oloroso Sherry vaten. Proefnotitie Millstone Malt Whisky Oloroso Sherry is een fruitige whisky met rijke tonen van gedroogd fruit.

Flesinhoud: 700 ml

2

Millstone Peated Px 2017

Millstone Whisky heeft een lagering gehad in first en second fill op Pedro Ximinez Sherry vaten. 46 % 700 ml Proefnotitie Het is een whisky die door de lagering in first en second fill Pedro Ximinez Sherry vaten heerlijke rijke tonen van rozijnen en chocolade combineert met zachte tonen turf rook en heeft een rijke licht gerookte afdronk.

Flesinhoud: 700 ml

4

Teeling Stout Cask

Teeling Whiskey Stout Cask is een combinatie die natuurlijk erg Iers aandoet. De samenwerking tussen Teeling en Galway Bay Brewery heeft geleid tot deze stout cask variant. De whiskey heeft gerijpt in deze ex stout vaten waardoor het zijn unieke smaak heeft kunnen ontwikkelen.

Flesinhoud: 700 ml

5

Teeling Brabazon Bottling serie 01

Teeling Brabazon Series 1 is de eerste botteling van een nieuwe reeks Ierse whiskey. In deze serie staat de rijping op wijnvaten centraal. De Teeling Brabazon whiskey is afkomstig van sherryvaten. Neus: gedroogd fruit, geroosterde noten, marmelade en toffee. Smaak: sherry, vol, bessen, toffee en kruidnagel.

Flesinhoud: 700 ml

6

Longrow RED (Fresh Pinot Noir Casks Aged 12 Years)

Voor de vierde editie van Longrow Red heeft Springbank weer gekozen voor een dubbele rijping. Ditmaal duurde die tweede periode een jaar en is er daadwerkelijk sprake van een finish.

Flesinhoud: 700 ml

7

Longrow Red Malbec aged 13 years Peated

  De Longrow Red 13 years old Malbec Casks is een 13 jaar oude Campbeltown single malt gefinished (15 maanden) in Malbec vaten van de De Toren in Zuid Afrika.

Flesinhoud: 700 ml

8

Tomatin 2002 - 2016 #33197 for Bresser & Timmer

Re-Charred American Oak, Ex-Red Wine Hogshead

Flesinhoud: 700 ml

Woudenberg Event Botteling

10

The Glendronach single cask 10 years, cask strength 53.9%

Wij hebben bij Glendronach een cask geselecteerd voor ons 10e Whisky Event. Deze Cask-strength whisky van 53.9% is gedestilleerd op 24/01/2003 en heeft een rijping van 10 jaar op een Pedro Ximenez Sherry vat.

Flesinhoud: 700 ml

11

Rock Oyster Douglas laing's

In de serie regionale blended malts van Douglas Laing is er nu Rock Oyster, samengesteld uit eilandwhisky’s. De gebruikte whisky’s zijn afkomstig van Jura, Islay, Arran en Orkney. Volgens sommige bronnen zou er ook whisky van het eiland Mull zijn gebruikt, maar dat wordt nergens bevestigd.

Flesinhoud: 700 ml

16

Zuidam Rogge Genever 1 jaar gelagerd ( 1 Liter) 2015

Zuidam Rogge Genever is een volgens eeuwen oud recept en een selectie van de allerbeste rogge gestookt. De verwerkte Nederlandse kwaliteits rogge zorgt voor een uiterst zachte en volle smaak en in samen met de perfect geselcteerde kruiden een blend van enorm hoog niveau.

Flesinhoud: 1000 ml

Even geduld a.u.b.