Château Gaillard Saint-Émilion Grand Cru 2018

Franse, dieprode wijn uit de Bordeaux, met een aroma van rijp fruit, eiken en kruiden. De smaak is vol en krachtig. Jong is deze wijn lekker bij gekruid stoofvlees, gerijpt bij rund- en kalfsvlees.

WineLife
2016
WineLife: 4 sterren

Wat krachtigere Saint-Émilion met concentratie en tannines. De wijn doet denken aan bacon, paarse kersen en kruidnagel. Perfecte partner bij rund- en varkensvlees.

Chateau Musar Bekaa Valley 2016

Bijzondere rode wijn uit Libanon, met een kruidig aroma van leer, gekonfijt rood fruit en eiken. De smaak is vol, krachtig en soepel. Lekker bij verfijnde gerechten met vlees, paddenstoelen of wild.

Perswijn
2014
Perswijn: 5 sterren

Zoet zwart fruit, vanille, tijm, koffie, tabak, zoethout, vol maar fris, nog levendig, mooie tannine, lang
Even geduld a.u.b.