Mac-Talla Flora Sherry & Bourbon Cask 48,2% 2024

zoals de naam al doet vermoeden vult deze Islay Single Malt Whisky de neus niet alleen met turfrook, maar eerst ook met bloeiende heide, hazelnoten, vers gesneden rozen en honing.

Flesinhoud: 700 ml

Old Perth Manzanilla Cask Limited Edition 53,4%
OP = OP

Old Perth Manzanilla Cask Limited Edition 53,4% 2024

Manzanilla sherry is afkomstig uit Sanlucar de Barrameda, gelegen aan de monding van de Guadalquivir rivier aan de Atlantische oceaan. Manzanilla is een fino sherry, waarbij gedroogd fruit als kersen en rozijnen een voorname rol spelen.

Flesinhoud: 700 ml

The Lakes Whiskymaker's Edition Nostalgia 49%
OP = OP

The Lakes Whiskymaker's Edition Nostalgia 49% 2024

Geur:  Gepocheerde peren, kruiden die u gebruikt bij het bakken, stukken karamel, kersenbloesem, vanille, melk chocolade, sorbet en chocolat limes.  Smaak: Gedroogd fruit in de vorm van rozijnen en vijgen, boomgaardvruchten zoals peren en pruimen, vanille, witte chocolate, butterscotch, bakkruiden en een lichte hint van sinaasappel.

Flesinhoud: 700 ml

The Lakes Whiskymaker’s Editions Galáxia 54%
OP = OP

The Lakes Whiskymaker’s Editions Galáxia 54% 2024

De sterren stonden op een lijn bij de onthulling van deze hemelse smaakcombinatie. Galáxia, de leidende uitblinker in de serie The Whiskymaker’s Editions, is namelijk als een sprankelend sterrenbeeld dat de meest bewierookte karakters uit de serie verenigt in een fles.

Flesinhoud: 700 ml

Berry Bros Texas Legation Bourbon Batch no.2 46,2%
OP = OP

Berry Bros Texas Legation Bourbon Batch no.2 46,2% 2024

Smaaknotitie: Op het begin het zoetje van de mais, daarna veel kruiden zoals kruidnagel en kaneel. Een lange afdronk die je doet denken aan een sigaren, leer en chocola.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.