Wijn bestellen in onze webshop

Een compliment voor ons rosé-assortiment!

Zeven finalisten bij het 36e Proefschrift Wijnconcours

Maar liefst zeven van onze wijnen eindigden in de finale van het 36e Proefschrift Wijnconcours in de categorie rosé. De winnaars en finalisten zijn bekendgemaakt op 17 juni.

Hoewel er dit jaar geen winnaars tussen zitten, beschouwen we zeven finalisten – van in totaal 29 finalisten en winnaars – als een enorm compliment. Eens te meer aangezien de jury zeer te spreken was over de kwaliteit van de deelnemende rosés: “Een zeer gevarieerde inzending, een prima niveau over de gehele linie en voldoende wijnen met een eigen identiteit.”

Proefschrift concludeerde daarnaast dat “goede, plezierige rosés overal vandaan kunnen komen en dat ze te vinden zijn in alle prijscategorieën”. Ook onze finalisten beslaan verschillende prijscategorieën, zijn afkomstig uit diverse appellaties en hebben stuk voor stuk een geheel eigen karakter. Van heerlijk kruidige, biologische Costières de Nîmes, tot luxe, gastronomische (bewaar)wijnen uit Palette en Bandol. Een overzicht van de finalisten treft u onderstaand. U bestelt deze én nog veel meer fantastische rosés makkelijk en snel via onze webwinkel.

Even geduld a.u.b.