Zoek op dranksoort
    • meer
Zoek op kleur
Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Croft Port Reserve Tawny

  Licht baksteenrood met amber reflecties. Rijke geur met rood fruit, karamel, rozijnen en kruidnagel. De smaak is rond en soepel met rijpe aardbeien, rode bessen, kardemom en andere specerijen, butterscotch en noten.

Flesinhoud: 700 ml

Taylors Select Ruby port

Taylors Select is een ruby port die gemaakt is om direct van te kunnen genieten. De handgeplukte druiven van schist en leistenen bodem worden voor intensieve inweking en remontage naar de wijnkelder vervoerd.

Flesinhoud: 700 ml

Een port met het karakter van een vintage!!

Taylors Late Bottled Vintage

Deze door Taylor?s ontwikkelde portsoort weerspiegelt wel de karakteristieken van een oogstjaar maar heeft geen bezinksel in de fles en is ook nog eens sneller op dronk dan een vintage.

Taylors Chip dry

Chip Dry White Port is een stijlvolle en verfijnde aperitief, de perfecte inleiding tot een ontspannen maaltijd. Het is het best gediend gekoeld in een grote haven glas en vergezeld van gemarineerde olijven of geroosterde amandelen.

Taylors Port 20 Years Old tawny

20 Year Old Tawny Port is volledig gerijpt in eiken vaten doorgewinterde elk bedrijf ongeveer 630 liter wijn. Hier, gedurende vele jaren van veroudering, de Port wijn neemt geleidelijk op zijn karakteristieke oranje 'tawny' kleur, langzaam ontwikkelen van de complexe zachte smaken en de gladde heerlijke smaak, die de kenmerken van deze stijl van de haven liggen.

Taylors Port 30 Years Old tawny

Taylor is een van de weinige overgebleven huizen die een 30 Year Old Aged Tawny Port produceren. Geselecteerde rode Ports geproduceerd in de gebieden in het oosten van de Douro-vallei zijn gerijpt in eiken vaten en  doorgewinterde in Taylor's kelders in Vila Nova de Gaia.

Taylors 1985 Vintage Port

De Vintage 1985 werd voorafgegaan door een uitzonderlijk koude, natte winter. Bud Burst vond plaats in het begin van april en bloei rond het einde van mei. De zomer was warm en waarin de oogst begon op 26 september.

Taylors 1997 Vintage Port

Het weer tijdens de oogst was zeer warm, als gevolg van de fermentatie temperaturen waren hoog en een extra inspanning nodig was om de fermentatie te verlengen. De hoge kwaliteit was duidelijk in de port wijnen vanaf het begin, met de intensiteit van de most, een goede integratie van de geest en krachtige, aantrekkelijke aroma's.

Taylors Quinta de Vargellas 1998 Vintage Port

Een Taylor's Quinta de Vargellas Vintage port uit 1998. en is gebottled in 2000.

Taylors 2000 Vintage Port

Taylor's vintage port uit 2000. bottled in 2002.

Taylors Quinta de Vargellas 2001 Vintage Port

Een Taylor's Quinta de Vargellas Vintage port uit 2001. en is gebottled in 2003.

Taylors 2003 Vintage Port

Taylor's vintage port uit 2003. bottled in 2005.

Taylors Quinta de Vargellas 2004 Vintage Port

Een Taylor's Quinta de Vargellas Vintage port uit 2004. en is gebottled in 2006.

Taylors Quinta de Vargellas 2005 Vintage Port

Een Taylor's Quinta de Vargellas Vintage port uit 2005. en is gebottled in 2007.

Taylors Quinta de Terra Feita 2005 Vintage Port

Een Taylor's Quinta de  Terra Feita Vintage port uit 2005. en is gebottled in 2007.

Even geduld a.u.b.