Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak

Griekse klassewijnen van Gaia
met een topwaardering in Perswijn

Griekenland mag misschien niet het eerste land zijn dat in je opkomt als het over wijn gaat. Er worden in deze Europese bakermat van de wijncultuur vandaag de dag echter prachtige wijnen gemaakt, die absoluut meer aandacht en bekendheid verdienen. Een wijndomein dat zich daar hard voor maakt is Gaia Estate. Hun uitstekende wijnen, afkomstig van de Peloponnisos en het vulkanische eiland Santorini, zijn een schitterend visitekaartje voor wat wijnland Griekenland te bieden heeft.

Dat vinden niet alleen wij, maar ook het proefpanel van Perswijn. In een grote vergelijkende proeverij werden de fenomenale Gaia S 2017 en Assyrtiko Wild Ferment 2017 zelfs tot beste Griekse rode en witte wijn verkozen. Nieuwsgierig? Bestel snel en oordeel zelf!

1

Gaia Estate Nemea Gaia S 2017

Wijn uit Griekenland - Peloponnisos

Volrode Griekse wijn met een aroma van rijp rood fruit en verfijnd eikenhout. De volle, kruidige en evenwichtige smaak combineert heel goed met rund- of lamsvlees, zelfs flink gekruid.

Normale prijs € 18,95

Vanaf 12 flessen € 17,40 per fles

Zoet zwart fruit, peper, korianderzaad, mooi hout, veel fruit, fris, kruidig, warm, lang

Beste Griekse witte wijn in Perswijn | ***** Uitstekend

2

Gaia Estate Santorini Wild Ferment Assyrtiko 2017

Wijn uit Griekenland - Peloponnisos

Griekse, droge witte wijn met een pittige, kruidige geur en een krachtige, frisse smaak. Gemaakt van assyrtikodruiven. Lekker bij gegrilde vis of schaal- en schelpdieren.

€ 22,45 per fles

Zuiver, citrus en anijs, vuursteen, fris, sappig, goede textuur, diepgang en lengte

3

Gaia Estate Peloponnisos Nótios wit 2017

Wijn uit Griekenland - Peloponnisos

Frisse, droge witte wijn uit Griekenland, met een aroma van toast en rijp fruit. De sappige, evenwichtige smaak combineert goed met vis, kip en milde pasta. Ook lekker als aperitief.

Normale prijs € 9,65

Vanaf 12 flessen € 8,85 per fles

4

Normale prijs € 9,85

Vanaf 12 flessen € 9,05 per fles

5

Gaia Estate Peloponnisos Agiorgitiko 2016

Wijn uit Griekenland - Peloponnisos

Griekse rode wijn van agiorgitikodruiven, met een aroma van kersen en bessen en een vleugje eikenhout. De smaak is soepel en fris: lekker bij (gegrild) rund- of varkensvlees.

Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.